Beoordelingen van Damaskino Almelo

Recente recensies van Damaskino Almelo

5 sterren na 40 reviews

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had patat zonder kruiden besteld maar ik krijg patat vol met kruiden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker!!!

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was echt lekker 🤤

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer besteld. Heerlijke kip, lekkere koolsalade, prima patat. Wij gaan hier gegarandeerd vaker bestellen

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stond geen mandi saus bij en de rijst was hard.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

الشاورما سيئة جدا و محروقة... أظن أنها ليست طازجة

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lakar

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker zoals altijd

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam eerder dan op de afgesproken tijd👍🏻 Was ook erg lekkere shoarma, een aanrader!!!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en goede smaak, we hebben genoten van het eten van mijn vrienden en ik, onze keuze aan rijst met kip was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was op tijd en goed dus wij doen het wel weer

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker 😋

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en vervolgens zelf opgehaald, bestelling was precies op afgesproken tijd gereed. Thuis heerlijk smaakvol gegeten.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Supermals gefrituurd kipje, de Mandi rijst is fantastisch,... blij dat ik dit adresje heb ontdekt. Top!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker👍🏻

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had mij erg verheugd op de zinger maar doordat de onderkant helemaal kapot was en doordrenkt door de saus was, was het lastig om te eten en zag er een beetje uit alsof het allemaal heel gehaast bereid is

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker!!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk de gefrituurde kip.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere kip 👌

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit heerlijke kip snelle service Een echte aanrader

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke grotebkipdrumsticks die goed gekruid zijn. En de halve kip met hele lekkere rijs en saus gaan we zeker nog een keer bestellen. Aanrader!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd bezorgd. Bij bezorging was het ook nog goed warm.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en vlot bezorgd

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader Zeker ga ik meerdere keren bestellen Heerlijk shawarma

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wrap was heerliik(twist) de vleugels waren iets wat droog, enige wat er miste is opties en uitleg op de bestelsite!